Hotel La Familia

Costa Blanca, El Campello
Hotel La Familia Genel
Hotel La Familia Genel
Hotel La Familia Genel
Hotel La Familia Öne Çıkan Resim
Hotel La Familia Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Hotel La Familia
Calle De San Pedro, 147 Costa Blanca, El Campello

Hotel La Familia misafirlere El Campello bölgesinde, plajda, Campello Plajı yakınında ve Platja del Carrerlamar ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Alicante Limanı ile 11,6 mi (18,7 km) ve El Corte Ingles Alışveriş Merkezi ile 12 mi (19,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

(ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x