Jood

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Jood Genel
Jood Öne Çıkan Resim
Jood Kahvaltı
Jood Yatak Takımları
Jood Yatak Takımları
Image More +32 fotoğraf
Jood
Bd Houman El Fatouaki Arset Lamaach sidi Bouchouka Immeuble 17 Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Jood misafirlere Marrakech (Medine) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Mellah Çarşısı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Altıncı Muhammed Caddesi ile 2,1 mi (3,4 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Jood misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8 ve 11 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere telefon ve ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Family
Family Süit
Room
Family Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x