Join Us Low Cost Rooms

Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari
Join Us Low Cost Rooms Öne Çıkan Resim
Join Us Low Cost Rooms Dış Mekan
Join Us Low Cost Rooms Dış Mekan
Join Us Low Cost Rooms Dış Mekan
Join Us Low Cost Rooms Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Join Us Low Cost Rooms
Kamari Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari

Join Us Low Cost Rooms konaklamanızda Santorini merkezinde, Kamari Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Santorini Kalderası ile 15 dakika mesafede olacaksınız. Bu golf dostu pansiyon Tarih Öncesi Thira Müzesi ile 7,6 km (4,7 mi) ve Arkeoloji Müzesi ile 10,2 km (6,3 mi) mesafede.

Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Comfort
Comfort Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x