Cavo Bianco Boutique Hotel & Spa

Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari
Cavo Bianco Boutique Hotel & Spa Genel
Cavo Bianco Boutique Hotel & Spa Genel
Cavo Bianco Boutique Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Cavo Bianco Boutique Hotel & Spa Dış Mekan
Cavo Bianco Boutique Hotel & Spa Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Cavo Bianco Boutique Hotel & Spa
Kamari Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari

Cavo Bianco Boutique Hotel & Spa misafirlere Santorini bölgesinde, deniz kıyısında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Kamari Plajı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Antik Thira ile 1,7 mi (2,8 km) ve Athinios Limanı ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Otelin restoranı The Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

35 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, 24 saat açık sağlık kulübü ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Santorini bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 699 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Süit, Sıcak Su Havuzu
Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Junior
Junior Süit, Sıcak Su Havuzu
Senior
Senior Süit, Jakuzi
Süit,
Süit, Sıcak Su Havuzu (Cavo Bianco)
Süit,
Süit, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x