Johnwood Hotel

Abuja
Johnwood Hotel Öne Çıkan Resim
Johnwood Hotel Dış Mekan
Johnwood Hotel Yerinde Yemek
Johnwood Hotel Yerinde Yemek
Johnwood Hotel Yerinde Yemek
Image More +23 fotoğraf
Johnwood Hotel
6 Sokode Cres , Abuja

Johnwood Hotel misafirlere Abuja merkezinde, Ulusal Nijerya Camisi ve Jabi Lake Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel International Conference Centre ile 3,1 mi (5,1 km) ve Wonderland Eğlence Parkı ile 3,3 mi (5,2 km) mesafede.

Johnwood Hotel içindeki 3 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 124 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Executive
Executive Oda
Premium
Premium Oda
Presidential
Presidential Oda, 1 Yatak Odası
Room
Superior Oda
Room
Elite Stüdyo Süit
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x