JK Residency Kelakam

Iritty
JK Residency Kelakam Genel
JK Residency Kelakam Genel
JK Residency Kelakam Genel
JK Residency Kelakam Genel
JK Residency Kelakam Genel
Image More +38 fotoğraf
JK Residency Kelakam
Malabar Hill Hwy Kelakam , Iritty

JK Residency Kelakam misafirlere Kelakam bölgesinde, banliyöde ve Western Ghats ile 14 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Gurukula Botanical Sanctuary ile 11,3 mi (18,2 km) ve Pazhassi Raja Tapınağı ve Müzesi ile 19,4 mi (31,3 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 klimalı odada ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık sağlık kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Viktorya dönemi stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Presidential Süit
Room
Deluxe Double Non AC Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x