Hotel Wayanad Square

Mananthavady
Hotel Wayanad Square Genel
Hotel Wayanad Square Genel
Hotel Wayanad Square Öne Çıkan Resim
Hotel Wayanad Square Dış Mekan
Hotel Wayanad Square Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel Wayanad Square
OPP BSNL Telephone exchange near municipal bus stand , Mananthavady

Mananthavady bölgesindeki Hotel Wayanad Square konaklamanızda, Pazhassi Raja Tapınağı ve Müzesi ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Bandipur Ulusal Parkı ile 19,2 mi (30,8 km) ve Varambetta Mosque ile 11 mi (17,7 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 36 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, genel oturma odası ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Mananthavady bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1130 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Süit
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x