Jira Boutique Residence

Kuzey Tayland, Chiang Mai
Jira Boutique Residence Öne Çıkan Resim
Jira Boutique Residence Dış Mekan
Jira Boutique Residence Dış Mekan
Jira Boutique Residence Dış Mekan
Jira Boutique Residence İç Mekan
Image More +82 fotoğraf
Jira Boutique Residence
183/9 Charoen Prathet Road T.Changklan Muang Kuzey Tayland, Chiang Mai

Jira Boutique Residence misafirlere Chiang Mai merkezinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Riverside ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tha Phae Kapısı ile 1,6 mi (2,5 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Improvise Music Dessert C misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı Asya mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x