Jinjiang Inn Select Fengxian Baolong Square Canal North Road

Şanghay
Jinjiang Inn Select Fengxian Baolong Square Canal North Road Genel
Jinjiang Inn Select Fengxian Baolong Square Canal North Road Öne Çıkan Resim
Jinjiang Inn Select Fengxian Baolong Square Canal North Road Dış Mekan
Jinjiang Inn Select Fengxian Baolong Square Canal North Road Yerinde Yemek
Jinjiang Inn Select Fengxian Baolong Square Canal North Road Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Image More +28 fotoğraf
Jinjiang Inn Select Fengxian Baolong Square Canal North Road
No.155 North Yunhe Road Nanqiao, Fengxian District , Şanghay

Jinjiang Inn Select Fengxian Baolong Square Canal North Road misafirlere Şangay (Fengxian) bölgesinde, Fengxian Plajı ve Huangpu River ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Eski Fransız İmtiyazlı Bölgesi ile 23,3 mi (37,6 km) ve Shanghai Disneyland© ile 28,2 mi (45,4 km) mesafede.

Xing Lian Xin yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Business İki Ayrı Yataklı Oda (A)
Room
Business Oda (A)
Room
Business Oda (B)
Room
Business Oda (C)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (A)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x