Jing Du Yuan Hotel

Pekin
Jing Du Yuan Hotel Genel
Jing Du Yuan Hotel Öne Çıkan Resim
Jing Du Yuan Hotel Yerinde Yemek
Jing Du Yuan Hotel Oda Düzeni
Jing Du Yuan Hotel Spa
Image More +5 fotoğraf
Jing Du Yuan Hotel
No.8 Jianguomennan Avenue Chaoyang District , Pekin

Jing Du Yuan Hotel misafirlere Pekin (Pekin Merkezi) bölgesinde, Oriental Plaza Alışveriş Merkezi ve Tangzi Mançurya Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Wangfujing Caddesi ile 1,6 mi (2,6 km) ve Yasak Kent ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut.

Misafirler için 100 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Pekin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2475 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x