Jin Jiang Tower

Guanzhong Ovası, Şanghay
Jin Jiang Tower Genel
Jin Jiang Tower Genel
Jin Jiang Tower Genel
Jin Jiang Tower Genel
Jin Jiang Tower Öne Çıkan Resim
Image More +54 fotoğraf
Jin Jiang Tower
161 Changle Road Guanzhong Ovası, Şanghay

Jin Jiang Tower misafirlere Şangay merkezinde, Lyceum Tiyatro Salonu ve Huai Hai Road Alışveriş Bölgesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Eski Fransız İmtiyazlı Bölgesi ile 1,8 mi (2,9 km) ve Rıhtım Bölgesi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Resort otelin restoranı Semillon Cafe misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün öğlen ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

582 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Yarı açık banyolar, duş/küvet kombinasyonu, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz, spa küveti ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı (1 pax)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Oda
Room
Executive Süit, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x