Jewel Port Said Hotel

Port Said
Jewel Port Said Hotel Genel
Jewel Port Said Hotel Öne Çıkan Resim
Jewel Port Said Hotel Dış Mekan
Jewel Port Said Hotel İç Mekan
Jewel Port Said Hotel Kahvaltı
Image More +48 fotoğraf
Jewel Port Said Hotel
23 July Street, Tarh El Bahr Road Beside Port Said Stadium , Port Said

Jewel Port Said Hotel size Port Said merkezinde, El Nasr Museum For Modern Art ve Askeri Müze ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Waterfront Quarter ile 2,9 mi (4,7 km) ve Ashtoum el-Gamil ve Tennies Adası Ulusal Parkı ile 17,3 mi (27,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x