Jerusalem Metropole Hotel

Doğu Kudüs, Kudüs
Jerusalem Metropole Hotel Genel
Jerusalem Metropole Hotel Öne Çıkan Resim
Jerusalem Metropole Hotel İç Mekan
Jerusalem Metropole Hotel İç Mekan
Jerusalem Metropole Hotel İç Mekan
Image More +8 fotoğraf
Jerusalem Metropole Hotel
4 Salah Ed-Din Street Doğu Kudüs, Kudüs

Jerusalem Metropole Hotel misafirlere Kudüs merkezinde, Herod Kapısı yakınında ve Şam Kapısı ile yürüyerek 6 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Yafa Kapısı ile 1,3 mi (2,1 km) ve El Aksa Camisi ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x