Jennifer Apartment Luxury 2BR SW Pool

Güney Vietnam, Quận 7
Jennifer Apartment Luxury 2BR SW Pool Genel
Jennifer Apartment Luxury 2BR SW Pool Genel
Jennifer Apartment Luxury 2BR SW Pool Genel
Jennifer Apartment Luxury 2BR SW Pool Öne Çıkan Resim
Jennifer Apartment Luxury 2BR SW Pool Dış Mekan
Image More +98 fotoğraf
Jennifer Apartment Luxury 2BR SW Pool
808 Nguyen Van Linh, Tan Phu, Quan 7 Güney Vietnam, Quận 7

Jennifer Apartment Luxury 2BR SW Pool misafirlere Ho Chi Minh City (Quận 7) bölgesinde, The Cresent Alışveriş Merkezi ve Saigon Sergi ve Kongre Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 4,2 mi (6,7 km) ve Ben Thanh Pazarı ile 4,8 mi (7,8 km) mesafede.

Misafirlerimiz küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x