Jen Shenzhen Qianhai By Shangri-La

Shenzhen
Jen Shenzhen Qianhai By Shangri-La Genel
Jen Shenzhen Qianhai By Shangri-La Öne Çıkan Resim
Jen Shenzhen Qianhai By Shangri-La Kahvaltı
Jen Shenzhen Qianhai By Shangri-La Banyo Tipleri
Jen Shenzhen Qianhai By Shangri-La Fitness
Image More +11 fotoğraf
Jen Shenzhen Qianhai By Shangri-La
No. 399 Qianwan 1st Road, Qianhai Shenzhen-Hong Kong Corp Zone, Nanshan D. , Shenzhen

Shenzhen (Nanshan) bölgesindeki Jen Shenzhen Qianhai By Shangri-La misafirlere Xin'an Nantou Antik Şehri ve Mutluluk Sahili ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Shenzhen Bay Sports Center ile 7,8 km ve Shenzhen Bay Park ile 9,3 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 369 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon ve veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, kapalı havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 12 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Plus)
Stüdyo
Stüdyo (Plus)
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda (XL)
Room
Stüdyo (L )
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x