Genpla Hotel Shenzhen Qianhai

Shenzhen
Genpla Hotel Shenzhen Qianhai Genel
Genpla Hotel Shenzhen Qianhai Genel
Genpla Hotel Shenzhen Qianhai Genel
Genpla Hotel Shenzhen Qianhai Öne Çıkan Resim
Genpla Hotel Shenzhen Qianhai Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Genpla Hotel Shenzhen Qianhai
Guiwan 4th Road No. 99 , Shenzhen

Genpla Hotel Shenzhen Qianhai misafirlere Shenzhen (Nanshan) bölgesinde, Xin'an Nantou Antik Şehri yakınında ve Nanshan Flower Park ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Huanggang Hudut Kapısı ile 12,2 mi (19,7 km) ve Zhongshan Parkı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Asya mutfağı alanında uzman olan 星璞·前海湾餐厅 yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere her gün 7 ve 9 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 336 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, genel oturma odası ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Shenzhen bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4090 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x