Jaz Sharks Bay - All inclusive

Sinai Peninsula, Sharm El Sheikh
Jaz Sharks Bay - All inclusive Genel
Jaz Sharks Bay - All inclusive Genel
Jaz Sharks Bay - All inclusive Genel
Jaz Sharks Bay - All inclusive Öne Çıkan Resim
Jaz Sharks Bay - All inclusive Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Jaz Sharks Bay - All inclusive
2 B Entrance of Sharks Bay North Naama Bay Sinai Peninsula, Sharm El Sheikh

Şarm El-Şeyh bölgesindeki Jaz Sharks Bay - All inclusive misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Shark's Bay (Köpekbalığı Körfezi) ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve SOHO Meydanı ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Nabq Bay ile 9,4 km ve Köpek Balığı Körfezi Plajı ile 11 km mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Barracuda misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 2 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 138 oda mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Family Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı (Superior)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x