Jati Cottage

Lesser Sunda Islands, Peliatan
Jati Cottage Genel
Jati Cottage Genel
Jati Cottage Genel
Jati Cottage Genel
Jati Cottage Genel
Image More +31 fotoğraf
Jati Cottage
Jalan Jatayu Tebesaya Lesser Sunda Islands, Peliatan

Jati Cottage misafirlere Ubud (Ubud Kent Merkezi) bölgesinde, Peliatan Kraliyet Sarayı ve Ubud Peliatan Balerung Sahnesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Sanur Plajı ile 13,9 mi (22,4 km) ve Ubud Maymun Ormanı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Jati Cottage misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Family Süit
Room
Süit (with Kitchen)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x