Three Brothers Guest House

Ubud
Three Brothers Guest House Öne Çıkan Resim
Three Brothers Guest House Dış Mekan
Three Brothers Guest House Dış Mekan
Three Brothers Guest House Dış Mekan
Three Brothers Guest House Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Three Brothers Guest House
60 Jl. Hanoman , Ubud

Ubud (Ubud Kent Merkezi) bölgesindeki Three Brothers Guest House misafirlere Ubud Maymun Ormanı ve Agung Rai Sanat Müzesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Sanur Plajı ile 13,8 mi (22,3 km) ve Peliatan Kraliyet Sarayı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda (with AC)
Room
Deluxe Oda (with Fan)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x