Jasmine Hotel

Güney Vietnam, Quận 1
Jasmine Hotel Öne Çıkan Resim
Jasmine Hotel Dış Mekan
Jasmine Hotel Dış Mekan
Jasmine Hotel İç Mekan
Jasmine Hotel İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
Jasmine Hotel
283/25 Pham Ngu Lao Street, Dist 1 Güney Vietnam, Quận 1

Jasmine Hotel misafirlere Ho Chi Minh City merkezinde, Ben Thanh Pazarı ve Pham Ngu Lao Backpacker Area ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 1 mi (1,5 km) ve Saigon Meydanı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 2 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Room
Family Dört Kişilik Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x