Jas Hotel Takayama

Çubu, Takayama
Jas Hotel Takayama Genel
Jas Hotel Takayama Öne Çıkan Resim
Jas Hotel Takayama Dış Mekan
Jas Hotel Takayama Dış Mekan
Jas Hotel Takayama Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Jas Hotel Takayama
3-43-1 Shinmeimachi Çubu, Takayama

Jas Hotel Takayama misafirlere Takayama (Hida Takayama Japon Kaplıcası) bölgesinde, Takayama Traditional Buildings Preservation Area yakınında ve Shiroyama Parkı ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Takayama Jinya ile 0,2 mi (0,3 km) ve Higashiyama Walking Course ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Grace Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli Japon kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Traditional Oda (Japanese Style, 3 Guests)
Room
Traditional Oda (Japanese Style, 4 Guests)
Room
Economy Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x