Jardin Azul - Casa Hotel

Pacific Lowlands, Cali
Jardin Azul - Casa Hotel Öne Çıkan Resim
Jardin Azul - Casa Hotel Dış Mekan
Jardin Azul - Casa Hotel Dış Mekan
Jardin Azul - Casa Hotel Dış Mekan
Jardin Azul - Casa Hotel Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Jardin Azul - Casa Hotel
Carrera 24A no 2A-59 near Hospital Club Noel Pacific Lowlands, Cali

Cali bölgesindeki Jardin Azul - Casa Hotel konaklamanızda, Jorge Garces Borrero Bölge Kütüphanesi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Jovita Anıtı ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Chipichape Alışveriş Merkezi ile 4,2 mi (6,8 km) ve Loma de la Cruz Parkı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda Jardin Azul - Casa Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

6 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere tavan vantilatörü ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Stüdyo
Stüdyo Süit, Balkon
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x