Jamont Hotel

Negros Adası, Sipalay
Jamont Hotel Genel
Jamont Hotel Genel
Jamont Hotel Genel
Jamont Hotel Genel
Jamont Hotel Genel
Image More +89 fotoğraf
Jamont Hotel
Mercedes Boulevard, Barangay 1 Negros Adası, Sipalay

Jamont Hotel misafirlere Sipalay bölgesinde, plajda, Punta Ballo Plajı ile 4,6 mi (7,3 km) mesafede ve Campomanes Körfezi ile 8,6 mi (13,8 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Sipalay Eko Limanı ile 9,4 mi (15,2 km) ve Salvacion Cave ile 10,7 mi (17,2 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı La Veranda misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

52 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x