Easy Diving and Beach Resort

Negros Adası, Sipalay
Easy Diving and Beach Resort Genel
Easy Diving and Beach Resort Genel
Easy Diving and Beach Resort Genel
Easy Diving and Beach Resort Öne Çıkan Resim
Easy Diving and Beach Resort Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Easy Diving and Beach Resort
Punta Ballo Negros Adası, Sipalay

Easy Diving and Beach Resort misafirlere Sipalay bölgesinde, plajda, Punta Ballo Plajı ve Campomanes Körfezi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Sipalay Eko Limanı ile 6,9 mi (11,2 km) ve Salvacion Cave ile 9,7 mi (15,6 km) mesafede.

Aquaria misafirlere denize sıfır restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde alışveriş sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Resort otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Bungalov
Room
Bungalov, Klimasız
Room
Bungalov, Klimalı
Room
Bungalov, Tek Büyük (Queen) Boy Yataklı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x