Jamia Central Hotel

Nairobi
Jamia Central Hotel Öne Çıkan Resim
Jamia Central Hotel Dış Mekan
Jamia Central Hotel Dış Mekan
Jamia Central Hotel İç Mekan
Jamia Central Hotel İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Jamia Central Hotel
Tulman Road Central Business District , Nairobi

Jamia Central Hotel konaklamanızda Nairobi merkezinde, Şehir Çarşısı yakınında ve Nairobi Üniversitesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Kenyatta Uluslararası Kongre Merkezi ile 2,6 km (1,6 mil) ve Uhuru Parkı ile 3,2 km (2 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 35 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x