Jamboland-Diani

Kenya Coast, Ukunda
Jamboland-Diani Genel
Jamboland-Diani Genel
Jamboland-Diani Genel
Jamboland-Diani Genel
Jamboland-Diani Öne Çıkan Resim
Image More +78 fotoğraf
Jamboland-Diani
1 Diani Beach Road Kenya Coast, Ukunda

Ukunda bölgesindeki Jamboland-Diani konaklamanızda Diani - Chale Marinası Ulusal Parkı ve Rezervi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Galu Kinondo ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu aile dostu villa Diani Plajı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Kaya Kinondo Sacred Forest ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Oteldeki 4 plaj barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa Papaya, 1 Bedroom
Villa
Villa Papaya, 2 Bedroom
Room
Villa Mango, 1 Bedroom
Room
Villa Papaya, 3 Bedrooms
Room
Villa Mango, 2 Bedrooms

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x