Amani Luxury Apartments Diani Beach

Kenya Coast, Diani Plajı
Amani Luxury Apartments Diani Beach Öne Çıkan Resim
Amani Luxury Apartments Diani Beach Dış Mekan
Amani Luxury Apartments Diani Beach Oda Manzaraları
Amani Luxury Apartments Diani Beach Oda Manzaraları
Amani Luxury Apartments Diani Beach Oda Düzeni
Image More +28 fotoğraf
Amani Luxury Apartments Diani Beach
Diani Beach Road Kenya Coast, Diani Plajı

Amani Luxury Apartments Diani Beach misafirlere Diani Plajı bölgesinde, plaj yakınında, Diani - Chale Marinası Ulusal Parkı ve Rezervi ve Diani Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Galu Kinondo ile 0,9 mi (1,5 km) ve Kaya Kinondo Sacred Forest ile 3,9 mi (6,4 km) mesafede.

Amani Luxury Apartments Diani Beach misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 55-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Luxury Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Executive Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x