Jambo Rooms-the B&B In Karatu

Karatu
Jambo Rooms-the B&B In Karatu Öne Çıkan Resim
Jambo Rooms-the B&B In Karatu Dış Mekan
Jambo Rooms-the B&B In Karatu Dış Mekan
Jambo Rooms-the B&B In Karatu İç Mekan
Jambo Rooms-the B&B In Karatu İç Mekan
Image More +7 fotoğraf
Jambo Rooms-the B&B In Karatu
45, 3 KM to Ngorongoro Conservation Gate , Karatu

Karatu bölgesinde merkezi bir konaklama için Jambo Rooms-the B&B In Karatu ideal; Karatu Playground ile 11 dakika mesafede olacaksınız. Bu tatil evi Lake Manyara Ulusal Parkı ile 21 mi (33,8 km) ve Manyara Gölü ile 21,8 mi (35,2 km) mesafede.

Tatil evinin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

20 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Kişilik Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı (with Bathroom)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x