Jamala Madikwe

Ramotshere Moiloa
Jamala Madikwe Genel
Jamala Madikwe Öne Çıkan Resim
Jamala Madikwe Dış Mekan
Jamala Madikwe Dış Mekan
Jamala Madikwe Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Jamala Madikwe
Madikwe Game Reserve, Molatedi Gate , Ramotshere Moiloa

Ramotshere Moiloa bölgesindeki Jamala Madikwe misafirlere tarihi bölgede, Madikwe Av Hayvanları Koruma Alanı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Tshukudu Barajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı küçük otel Derdepoort Gate Vahşi Yaşam Alanı ile 5,4 mi (8,7 km) ve Wonderboom Gate Vahşi Yaşam Alanı ile 19,2 mi (30,9 km) mesafede.

Bu kulübe, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Küçük otelin restoranı Jamala Madikwe Boma misafirlere akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve özel havuz olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrıca misafirlerimizin odalarında rahatça müzik dinleyebilmesi için MP3 takma konsolu bulunmaktadır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Safari sırasında yerel doğal yaşamı gözlemleyin, sonra 6 açık yüzme havuzu ile serinleyin. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ramotshere Moiloa bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu kulübe misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Jamala Madikwe)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x