Tuningi Safari Lodge

Ramotshere Moiloa
Tuningi Safari Lodge Genel
Tuningi Safari Lodge Genel
Tuningi Safari Lodge Genel
Tuningi Safari Lodge Genel
Tuningi Safari Lodge Genel
Image More +65 fotoğraf
Tuningi Safari Lodge
Madikwe Game Reserve , Ramotshere Moiloa

Tuningi Safari Lodge misafirlere Ramotshere Moiloa bölgesinde, tarihi bölgede ve Madikwe Av Hayvanları Koruma Alanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı küçük otel Tshukudu Barajı ile 4,7 mi (7,6 km) ve Derdepoort Gate Vahşi Yaşam Alanı ile 13,5 mi (21,7 km) mesafede.

Tuningi Safari Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için şömine olan 30 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Yarı açık banyolar ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Safari sırasında yerel doğal yaşamı gözlemleyin, sonra 2 açık yüzme havuzu ile serinleyin. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, gözetimli çocuk bakımı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için çamaşırhane, resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Room
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x