Jade Hotel

Orta Vietnam, Hue
Jade Hotel Genel
Jade Hotel Öne Çıkan Resim
Jade Hotel Dış Mekan
Jade Hotel Kahvaltı
Jade Hotel Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
Jade Hotel
43 Hung Vuong str Orta Vietnam, Hue

Jade Hotel misafirlere Hue merkezinde, Truongtien Köprüsü ve Perfume River ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Royal Fine Arts Museum ile 0,7 mi (1,1 km) ve An Dinh Sarayı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca lobide şömine ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Penceresiz
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x