Sunny B Hotel

Orta Vietnam, Hue
Sunny B Hotel Öne Çıkan Resim
Sunny B Hotel Oda Düzeni
Sunny B Hotel Oda Düzeni
Sunny B Hotel Banyo Tipleri
Sunny B Hotel Konum Öne Çıkanlar
Image More +39 fotoğraf
Sunny B Hotel
4/34 Nguyen Tri Phuong St. Orta Vietnam, Hue

Sunny B Hotel misafirlere Hue (Hue Şehir Merkezi) bölgesinde, Truongtien Köprüsü ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Perfume River ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Royal Fine Arts Museum ile 0,7 mi (1,2 km) ve An Dinh Sarayı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer istek üzerine hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Room
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x