Jacó Laguna Resort and Beach Club

Central Pacific Coast, Jaco
Jacó Laguna Resort and Beach Club Genel
Jacó Laguna Resort and Beach Club Genel
Jacó Laguna Resort and Beach Club Genel
Jacó Laguna Resort and Beach Club Genel
Jacó Laguna Resort and Beach Club Genel
Image More +82 fotoğraf
Jacó Laguna Resort and Beach Club
Calle Madrigal Central Pacific Coast, Jaco

Jacó Laguna Resort and Beach Club konaklamanızda Jaco bölgesinde, plajda, Jaco Plajı yakınında ve Hermosa Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Rainforest Adventures Kosta Rika Pasifik Parkı ile 4,1 km (2,6 mi) ve Neo Fauna ile 4,4 km (2,7 mi) mesafede.

Latin Amerika mutfağı alanında uzman olan Breakers Sportbar misafirlere denize sıfır aile restoranı keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Plaj barında ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Yatak Odası
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Luxury Junior Suite with Ocean View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x