Club Del Sol by Dream Makers

Central Pacific Coast, Jaco
Club Del Sol by Dream Makers Öne Çıkan Resim
Club Del Sol by Dream Makers Dış Mekan
Club Del Sol by Dream Makers Dış Mekan
Club Del Sol by Dream Makers İç Mekan
Club Del Sol by Dream Makers Oda Manzaraları
Image More +43 fotoğraf
Club Del Sol by Dream Makers
1 Madrigal Costanera Highway 80 Mts West Bomba De Jaco Gara Central Pacific Coast, Jaco

Club Del Sol by Dream Makers konaklamanızda Jaco bölgesinde, plaj yakınında, Jaco Plajı yakınında ve Rainforest Adventures Kosta Rika Pasifik Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Teatro Jaco ile 3,6 km (2,2 mi) ve Neo Fauna ile 4,4 km (2,7 mi) mesafede.

Misafirler için 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 29-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 200 mil içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Premium Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Standard Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x