Jackson Gore Village

New England, Ludlow
Jackson Gore Village Genel
Jackson Gore Village Genel
Jackson Gore Village Genel
Jackson Gore Village Genel
Jackson Gore Village Genel
Image More +52 fotoğraf
Jackson Gore Village
111 Jackson Gore Road New England, Ludlow

Jackson Gore Village misafirlere Ludlow bölgesinde, golf sahasına yakın, Okemo Mountain Resort Tatil Merkezi ve Okemo Jackson Gore Kayak Merkezi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Killington Resort ile 18,8 mi (30,2 km) ve Coleman Brook Express Ski Lift ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Coleman Brook Tavern yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler DVD oynatıcı ve düz ekran televizyon bulunan 200 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve çamaşır makinesi/kurutma makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca açık havuz ve kapalı havuz sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda (Inn)
Room
Stüdyo
Room
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Süit, 2 Yatak Odası
Room
Executive Oda (Inn)
Room
Executive Süit, 2 Yatak Odası
Room
Süit, 1 Yatak Odası (Plus Loft)
Room
Executive Süit, 2 Yatak Odası (Plus Loft)
Room
Süit, 2 Yatak Odası (Plus Loft)
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x