Castle Hill Resort And Spa

New England, Proctorsville
Castle Hill Resort And Spa Dış Mekan
Castle Hill Resort And Spa Oda Düzeni
Castle Hill Resort And Spa Bar
Castle Hill Resort And Spa Oda
Castle Hill Resort And Spa Oda
Image More +2 fotoğraf
Castle Hill Resort And Spa
2940 Route 103 New England, Proctorsville

Castle Hill Resort And Spa misafirlere Cavendish bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Okemo Mountain Resort Tatil Merkezi ve Fletcher Farm School for the Arts and Crafts ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu lüks otel Dorsey Parkı ile 3,3 mi (5,2 km) ve A Ski Lift ile 4,1 mi (6,7 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı Castle Dining ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz gazete servisi, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Daire,
Daire, 3 Yatak Odası (1 king 1 queen 2 twins and 2 sofabeds)
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Daire,
Daire, 2 Yatak Odası (1 king bed 1 queen bed 2 sofa beds)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x