Jack Apartment Signature

Güney Vietnam, Tan Phong
Jack Apartment Signature Genel
Jack Apartment Signature Öne Çıkan Resim
Jack Apartment Signature Dış Mekan
Jack Apartment Signature Dış Mekan
Jack Apartment Signature Oda Manzaraları
Image More +35 fotoğraf
Jack Apartment Signature
R4-75 Hung Gia 3,Tan Phong,District 7 Güney Vietnam, Tan Phong

Jack Apartment Signature misafirlere Ho Chi Minh City (Quận 7) bölgesinde, SC VivoCity ve The Cresent Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu apart daire Ben Thanh Pazarı ile 4,1 mi (6,6 km) ve Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Misafirler için 12 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire
Room
Superior Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x