J.K. Place Capri

Capri Adası, Marina Grande
J.K. Place Capri Dış Mekan
J.K. Place Capri İç Mekan
J.K. Place Capri Yerinde Yemek
J.K. Place Capri Yerinde Yemek
J.K. Place Capri Yerinde Yemek
Image More +97 fotoğraf
J.K. Place Capri
Via Provinciale Marina Grande 225 Capri Adası, Marina Grande

J.K. Place Capri misafirlere Capri bölgesinde, körfez yakınında, Spiaggia Libera di Marina Grande ve Marina Grande Beach yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Piazza Tasso ile 19,7 mi (31,7 km) ve Marina Grande (Büyük Marina) ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

JKITCHEN J.K. Place Capri misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 22 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Sauna, spor salonu ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse) (JK)
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse) (Port or Pool)
Room
Stüdyo, Manzaralı (Sea or Pool View)
Room
Oda (Master)
Room
Superior Oda (Hideaway)
Room
Classic Oda (JK)
Room
Oda (JK Master)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x