Hotel Palatium Mari

Capri Adası, Marina Grande
Hotel Palatium Mari Genel
Hotel Palatium Mari Genel
Hotel Palatium Mari Genel
Hotel Palatium Mari Öne Çıkan Resim
Hotel Palatium Mari Dış Mekan
Image More +77 fotoğraf
Hotel Palatium Mari
Via Marina Grande 217 Capri Adası, Marina Grande

Hotel Palatium Mari misafirlere Capri bölgesinde, plaj yakınında, Spiaggia Libera di Marina Grande ve Marina Grande Beach yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan küçük otel Piazza Tasso ile 19,7 mi (31,7 km) ve Marina Grande (Büyük Marina) ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için küçük otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (con terrazzo)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x