J Hotel, Shanghai Tower

Şanghay
J Hotel, Shanghai Tower Dış Mekan
J Hotel, Shanghai Tower Kahvaltı
J Hotel, Shanghai Tower Yerinde Yemek
J Hotel, Shanghai Tower Oda Düzeni
J Hotel, Shanghai Tower Banyo Tipleri
Image More +17 fotoğraf
J Hotel, Shanghai Tower
Shanghai Tower, No. 126 Dong Tai Road Pudong New District , Şanghay

J Hotel, Shanghai Tower konaklamanızda Şangay merkezinde, Şanghay Dünya Finans Merkezi ve People's Square 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Şanghay Müzesi ile 3,4 km ve Yu Bahçesi ile 3,6 km mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 4 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerehafta içi 6.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon bulunan 165 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Sağlık kulübü ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda
Luxury
Luxury Oda
Luxury
Luxury Süit (Jin Jiang)
Standard
Standard Oda
Room
Luxury Süit
Room
Luxury Süit (J)
Room
Presidential Süit
Room
Basic Süit
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Süit (J)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x