Izumigo Hotel Ambient Tateshina Cottage

Koshinetsu, Tateshina
Izumigo Hotel Ambient Tateshina Cottage Öne Çıkan Resim
Izumigo Hotel Ambient Tateshina Cottage Dış Mekan
Izumigo Hotel Ambient Tateshina Cottage Oda Düzeni
Izumigo Hotel Ambient Tateshina Cottage Oda Düzeni
Izumigo Hotel Ambient Tateshina Cottage Oda Düzeni
Image More +4 fotoğraf
Izumigo Hotel Ambient Tateshina Cottage
Ashida Hatsukano 1190 Kitasano Koshinetsu, Tateshina

Tateshina bölgesindeki bu kır evi konaklamanızda, Yatsugatake-Chushinkogen Quasi-National Park ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Shirakaba Highland Internationale Ski Area ile 14 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kır evi Suwa Gölü ile 19,2 mi (30,8 km) ve Megami Lake ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Fransız mutfağı alanında uzman olan Le plateau yemek servisi için ideal; bu kır evinde toplam 3 restoran var. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu kır evinde mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Keyifli vakit geçirmeniz için LCD televizyon mevcut. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri sınırlı olarak verilmeketdir.

Kaplıca gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Kır Evi (Forest View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x