Izumigo Hotel Ambient Tateshina

Koshinetsu, Tateshina
Izumigo Hotel Ambient Tateshina Öne Çıkan Resim
Izumigo Hotel Ambient Tateshina Dış Mekan
Izumigo Hotel Ambient Tateshina Yerinde Yemek
Izumigo Hotel Ambient Tateshina Yerinde Yemek
Izumigo Hotel Ambient Tateshina Yerinde Yemek
Image More +40 fotoğraf
Izumigo Hotel Ambient Tateshina
Ashida Hatsukano 975 Koshinetsu, Tateshina

Tateshina bölgesindeki Izumigo Hotel Ambient Tateshina konaklamanızda, Yatsugatake-Chushinkogen Quasi-National Park ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Megami Lake ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Suwa Gölü ile 19,6 mi (31,6 km) ve Shirakaba Highland Internationale Ski Area ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Fransız mutfağı seven misafirler için Le plateau ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Küçük mutfak olan 127 odasında evinizin konforunu yaşayın. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon sunulur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kaplıca, spa küveti ve sauna vardır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Kısmi Göl Manzaralı
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Göl Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez (With Living Room And Kitchen)
Room
Standard Oda, Sigara İçilmez (Japanese-Western Style)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x