Izumigo Hotel Altia Toba

Kinki (bölge), Toba
Izumigo Hotel Altia Toba Öne Çıkan Resim
Izumigo Hotel Altia Toba Dış Mekan
Izumigo Hotel Altia Toba Dış Mekan
Izumigo Hotel Altia Toba Dış Mekan
Izumigo Hotel Altia Toba Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Izumigo Hotel Altia Toba
1061-9 Arashima Kinki (bölge), Toba

Toba bölgesindeki Izumigo Hotel Altia Toba konaklamanızda Iwata Junichi, Ranpo & Yumeji Hall ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Toba Akvaryumu ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Büyük Ise Tapınağı ile 11,3 mi (18,3 km) ve Shima İspanya Köyü ile 13,8 mi (22,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

72 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, Okyanus Manzaralı (Japanese Western Style)
Dört
Dört Kişilik Oda, Okyanus Manzaralı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x