Toba Seaside Hotel

Kinki (bölge), Toba
Toba Seaside Hotel Genel
Toba Seaside Hotel Genel
Toba Seaside Hotel Genel
Toba Seaside Hotel Genel
Toba Seaside Hotel Genel
Image More +36 fotoğraf
Toba Seaside Hotel
1084 Arashima-cho Kinki (bölge), Toba

Toba bölgesindeki Toba Seaside Hotel konaklamanızda, Iwata Junichi, Ranpo & Yumeji Hall ve Toba Marine Terminal ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Büyük Ise Tapınağı ile 11,3 mi (18,2 km) ve Shima İspanya Köyü ile 13,4 mi (21,5 km) mesafede.

Bu otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 206 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kaplıca, açık havuz ve açık tenis kortu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda (Deluxe Japanese)
Room
Traditional Oda (Standard Japanese)
Room
Traditional Oda (Superior Japanese)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x