iStay Hotel Ciudad Juarez

Kuzey Meksika, Ciudad Juarez
iStay Hotel Ciudad Juarez Genel
iStay Hotel Ciudad Juarez Genel
iStay Hotel Ciudad Juarez Genel
iStay Hotel Ciudad Juarez Genel
iStay Hotel Ciudad Juarez Öne Çıkan Resim
Image More +23 fotoğraf
iStay Hotel Ciudad Juarez
Paseo Triunfo de la Republica 3745 Colonia Circuito Pronaf Kuzey Meksika, Ciudad Juarez

IStay Hotel Ciudad Juarez size Ciudad Juarez merkezinde, Hospital de la Mujer ile 3 dakika yürüyüş ve Plaza de las Americas ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Amerikan Konsolosluğu ile 5,5 mi (8,9 km) ve Fort Bliss (Bliss Üssü) ile 10,8 mi (17,3 km) mesafede.

Yemek servisi için iStay Delicious ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 11.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 146 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ciudad Juarez bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 852024 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x