IsShoNi House

Tainan
IsShoNi House Genel
IsShoNi House Öne Çıkan Resim
IsShoNi House Dış Mekan
IsShoNi House Dış Mekan
IsShoNi House Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
IsShoNi House
No.160, Kangle St. West Central Dist , Tainan

IsShoNi House misafirlere Tainan (Tainan Şehir Merkezi) bölgesinde, Tainan Gece Çiçek Pazarı ve Zhengxing Sokağı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Guohua Sokağı ile 0,6 mi (0,9 km) ve Chihkan Kalesi ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için IsShoNi Cafe restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 9.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 5 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Avlu
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Avlu
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x