Isla Sol by Hotel Solymar

Santa Cruz Adası, Puerto Ayora
Isla Sol by Hotel Solymar Genel
Isla Sol by Hotel Solymar Genel
Isla Sol by Hotel Solymar Genel
Isla Sol by Hotel Solymar Genel
Isla Sol by Hotel Solymar Genel
Image More +41 fotoğraf
Isla Sol by Hotel Solymar
Av. Charles Darwin Y Tomas De Berlanga Santa Cruz Adası, Puerto Ayora

Isla Sol by Hotel Solymar misafirlere Puerto Ayora bölgesinde, plaj yakınında, Galapagos Ulusal Parkı ve Bahía de la Academia yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Malecon ile 0,3 mi (0,5 km) ve Las Grietas ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 14 oda mevcuttur. Tempur-Pedic yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Ayrı özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Double
Double Room Exterior View
Room
Single Room Exterior View
Room
Double Room Interior View
Room
Single Room Interior View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x