Hostal España

Santa Cruz Adası, Puerto Ayora
Hostal España Genel
Hostal España Öne Çıkan Resim
Hostal España Dış Mekan
Hostal España Dış Mekan
Hostal España Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hostal España
Tomas de Berlanga e I. Plazas Santa Cruz Adası, Puerto Ayora

Puerto Ayora bölgesindeki Hostal España misafirlere milli parkta, Malecon ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Las Grietas ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Playa de los Alemanes Plajı ile 1,1 km (0,7 mil) ve Tortuga Bay Plajı ile 1,4 km (0,9 mil) mesafede.

Hostelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 47 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Supreme
Supreme Single Room
Dört
Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak Odası, Özel Banyo
Room
Family Apart Daire
Room
Superior Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x