Ishq Talpe

Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa
Ishq Talpe Genel
Ishq Talpe Genel
Ishq Talpe Genel
Ishq Talpe Genel
Ishq Talpe Öne Çıkan Resim
Image More +47 fotoğraf
Ishq Talpe
828 Matara Road Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa

Unawatuna bölgesindeki bu villa misafirlere okyanus kıyısında, Unawatuna Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Orman Plajı ile 14 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı villa Galle Limanı ile 7 km ve Galle International Kriket Stadı ile 9,1 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada özel havuz var. Misafirler için villada bir pillowtop/yastık üstlü yatak mevcuttur. Size özel, veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve iPad var.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 5 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x