Elysium

Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa
Elysium Genel
Elysium Genel
Elysium Öne Çıkan Resim
Elysium Dış Mekan
Elysium Yerinde Yemek
Image More +56 fotoğraf
Elysium
776/2 Galle Matara Coastal Road Mihiripenna, Thalpe Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa

Elysium misafirlere Unawatuna bölgesinde, plajda, Mihiripenna Plajı yakınında ve Dalawella Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Unawatuna Plajı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Yatagala Raja Maha Viharaya ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Elysium misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

5 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve 24 saat açık spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, Bahçeli
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x